Healing

Healing er en skøn behandlingsform, som tilfører dig og din krop energi, flow og balance. Healing virker både fysisk og psykisk, så du kan både få hjælp fra energi arbejdet til fysiske symptomer og til stress tilstande og træthed, humør udsving og tankemylder. Kroppens panser ligger også i energilegemet og derfor kan Healing fjerne muskelsmerter såvel som psykiske blokeringer.

Du ligger på briksen med tøj på og modtager Healingen. En enkelt behandling er berigende, flere behandlinger, f eks med 10-14 dages mellemrum, vil kunne støtte op om heling og bedring af dine symptomer, i Ajaroses blide rutinerede hænder.

BØRNEBEHANDLINGER

Børn, babyer og teenagere har stor glæde af Healing, som er blid og i harmoni med barnets egen energi og altid udføres i barnets tempo. Børn nyder den blide respektfulde behandlings form. I

NDRE BARN HEALING

Du kan bestille Indre barn Healing, som er Healing sessions fokuseret på at heale der hvor vores barndom er blevet forviklet. Det er ikke en psykologtime med megen snak, men der kan komme healende beskeder ned til dit indre barn, hvis du ønsker det. Indre barn Healing foregår på et energetisk plan og er stærkt forløsende og styrkende. Det kan være en god ide at bestille 3 Indre barn Healinger med 14 dage imellem, hvis du gerne vil i dybden med en problematik i dit liv der har rod i din barndom.

KARMA HEALINGS FORLØB

Du kan bestille Karma Healings forløb, som løber over 7 gange med en måned imellem. Føler du, at du slæber rundt på en tung kuffert i dit liv og at din families historie skygger over din egen energi, kan Karma healings forløb være livsændrende. Igennem 7 måneder medKarma Healing ogtiden imellem helingerne åbnes op for en kraftig fornyelse i alle afspekter af dig og udrensningen i energien giver plads til glæde, livsenergi, fokus og mod på livet. Der kan komme kraftige reaktioner når den gamle energi slipper så du skal være parat til forandringer.

KANALISEREDE BESKEDER

Under Healingen kan der komme kanaliserede beskeder ned til dig fra dine Guider i den åndelige verden. Disse beskeder vil give mening for dig, fordi de er til dig, fra dine hjælpere i den spirituelle verden. Det opleves oftest meget stærkt og støttende fordi du bliver ”set” som du er og får det at vide du har brug for lige nu.

Om Rose Healing

Healing er en skøn behandlingsform, som tilfører dig og din krop energi, flow og balance. Healing virker både fysisk og psykisk, så du kan både få hjælp fra energi arbejdet til fysiske symptomer og til stress tilstande og træthed, humør udsving og tankemylder.

Du ligger på briksen med tøj på og modtager Healingen. En enkelt behandling er berigende, flere behandlinger, f eks med 10-14 dages mellemrum, vil kunne støtte op om heling og bedring af dine symptomer, i Ajaroses blide rutinerede hænder.

Børn, babyer og teens har stor glæde af Healing og oplever ofte stor bedring på få behandlinger. Børn nyder den blide respektfulde behandlings form.

Varighed:
55 min

Pris:
750kr,-
3x Healing 2150,-
5x Healing 3500,-
Karmahealing 800,-
7x forløb karmahealing 5000,-
Børnehealing 600,-

Bestil en tid i Rose Klinik & Studie

Hvis du er interesseret i at få behandling, eller du kunne tænke dig at prøve pilates, så kontakt mig gerne. Hjertelig hilsen Ajarose