Gaia Rose Healer Uddannelse

Er til dig, der vil vide mere om Healing og som ønsker at lære at heale. Til dig, der vil have mere forståelse af de energier vi kan mærke, hos os selv og andre. Til dig der vil supplere dit arbejde som behandler eller kropsunderviser med Healing, men også til dig, der ønsker at lære din evne til selvhealing, som en gave til din krop og dit sind, dine relationer og din hverdag.

Du vil i løbet af uddannelsen lære at heale med forskellige metoder og lære din særlige healings energi rigtig godt at kende. Du vil også lære om kroppen og dens anatomi og nervesystem og hvad der sker af transformation i mødet med healingens healende energistrøm.

Du vil booste din intuition og finpudse din evne til at sanse energier. Dine hænder vil lære at videregive healings energi. Du vil lære at stille dig i healingens strøm.

Hvis du er åben for Energi- og kropsarbejde behøver du ikke at være behandler eller kropsunderviser og det er også meget fint hvis du er.

Du vil, efter endt uddannelse, kunne bruge healing aktivt både til klient arbejde og til egen healing. Du vil også lære at heale børn og unge og øve gode ting som energetisk rumrens, energi hygiejne, jordforbindelse, energi påfyldning og at sende Healing.

Underviser og skaber af Gaia Healer Uddannelse er Ajarose Mørkeberg Segoua, som selv arbejder som selvstændig Healer, Kranio-Sakral-Terapeut, Pilates lærer og Fysioterapeut. Ajarose er dedikeret til at udbrede Healingens store kraft og milde energi. Hun ønsker at afmystificere Healing og få healing ind i vores liv som et brugbart redskab.

Du er velkommen til at kontakte Ajarose på tlf 25384013

Dage og opbygning 2024

Der undervises en lørdag månedligt, fra 11-18.30 og den følgende tirsdag fra 18.30-21.00

1

MODUL

Lørdag d. 24. feb. 11-18.30 og tirsdag d. 27. feb. 18.30-21.00

 • Din healingsenergi. Selvhealing, Energirens og -afgrænsning
 • Metode til Basis Healing.
2

MODUL

Lørdag d. 23. marts 11-18.30 og tirsdag d. 26. marts 18.30-21.00

 • Metode til Healing af børn og unge.
 • Metode til healing af Indre barn.
 • Metode til fjernhealing.
3

MODUL

Lørdag d. 13. april 11-18.30 og tirsdag d. 16. april 18.30-21.00

 • Træning af intuition, kanalisering, drømmebeskeder.
 • Jordstjerne Healing , metode til styrkelse af jordforbindelse
 • Nervesystem Healing, Metode til healing af stress, søvnbesvær alarmberedskab
4

MODUL

Lørdag d. 11. maj 11-18.30 og tirsdag d. 14. maj 18.30-21.00

 • Metode til afbalancering af Maskulin og Feminin energi og healing af balance mellem højre og venstre side af kroppen.
 • Metode til Energetisk Husrens, med de 4 elementer.
 • Krystal Healing
5

MODUL

Lørdag d. 1. juni 2024 11-18.30 og tirsdag d. 4. juni 2024 18.30-21.00

 • Healing metoder til fysiske udfordringer,til healing af kroppens organer og hormonsystem, smerter og traumer.
 • Energi rens til Solar Plexus og Healing af Karma.
 • Metode til klip af energi tråde
 • Afslutnings- hellig-Cacao-ceremoni, Certificat uddeling
6

MODUL

Lørdag d. 5. juni 2024

Eksamen Gaia Healer Uddannelse. Dette modul er for dig som ønsker at praktisere som Gaia Healer. Du vil blive eksamineret af Ajarose og Healer Censor udefra. Dette modul koster 888 kr. ekstra; som primært går til Censors løn. Du vil modtage eksamineret Healer Certifikat efter bestået Healer eksamen.

Pris og praktisk info

Gaia Healer uddannelse er delt op i 5-6 moduler, hvoraf 6 modul er eksamensmodul til dig der ønsker eksamen. Alle moduler foregår en lørdag månedligt, fra 10-17, og en tirsdag månedligt, der primært er øve dag, fra 17.15-20.15.

Uddannelsen løber over 6 måneder med start februar 2023 og afslutnings modul i juni 2023. I vil være max. 6 elever på holdet.

Undervisning foregår i skønne Rose Klinik og Studie, beliggende lige overfor Trianglen Metro og Fælledparken, Blegdamsvej 130A St tv, 2100 Østerbro.

Gaia Healer Uddannelse vil primært være gennem hændernes læring og briksarbejde, og mundtlig vidensdeling. Der vil også være skriftligt materiale med teknikkerne til Healing. Du opfordres til at øve Healings metoderne imellem modulerne.

Det vil være rigtig godt at du har gennemgået, eller gennemgår et Karmahealings forløb, da det vil hjælpe dig til at udrense i din egen energi og stå stærkere som Healer. Læs mere om karmahealing på www.rosepilates-healingogkst.dk

Du vil blive klædt på til at kunne heale børn, unge og voksne, foruden dyb healing af dig selv. Du vil også lære energetisk husrens, fjernhealing, kanalisering, at stole på din intuition og bruge jordens forbindelse og møde guider og gode energier og også møde viden om anatomi, stress håndtering, nervesystem og naturens skatkammer til sundhed og helse.

Gaia healer Uddannelse koster samlet 14000 kr. Du er tilmeldt Uddannelsen når du har betalt det fulde beløb eller den første rate.

Du kan betale hele beløbet samlet, eller med et startbeløb på 6000 kr. og resten i rater af 1333 kr. månedligt, over 6 måneder. Eller i 7 rater af 2000 kr. Rater betales senest d 5 i måneden, og med fast overførsel.

Eksamens modul koster 888,- kr ekstra, er frivilligt.

Du er velkommen til at aftale et møde med mig i Rose klinik og Studie, for afklaring og spørgsmål om Gaia Rose Healer Uddannelse.

Kurser hos ajarose

Du kan booke dig på et kursus eller flere, hos Ajarose. Kurserne bygger på Ajaroses mangeårige virke som fysioterapeut, Healer, Kranio-Sakral-terapeut og Pilates lærer, og er cremen af det allerbedste fra hvert fag!

Undervisning er en lørdag eller søndag, fra 11-17, med 4-6 elever på holdet.
Datos findes løbende. Læs nederst!

Kurset er tilrettelagt så du kan deltage selvom du ikke er behandler eller krops underviser. Du vil også få ny viden hvis du er professionel behandler eller underviser.

Du får metoder og redskaber med hjem som du kan bruge med det samme, til egen krop og energi, og til dine kære eller i dit virke.

Undervisningen er praktisk orienteret og læring er gennem øvelser, briks arbejde og Ajaroses guidning.

Dage og opbygning

Undervisning er en lørdag eller søndag, fra 11-17, med 4-6 elever på holdet.

Dine healende hænder og din krops evne til selvhealing

Undervisning er en lørdag eller søndag, fra 11-17, med 4-6 elever på holdet.

Lige meget hvad du vil ændre, så er det så meget sjovere og lettere, når du har energien med dig! Energiøvelser til dig selv og andre, dine hænders magi og hvad de kan!

Mærk Anatomien

Undervisning er en lørdag eller søndag, fra 11-17, med 4-6 elever på holdet.

Hvordan mærkes et led, et ledbånd elle en muskel, spændt eller afslappet, og hvordan triggerpunkter og blide greb kan forandre.

Regulering af nervesystemet

Undervisning er en lørdag eller søndag, fra 11-17, med 4-6 elever på holdet.

Hvordan vi kan gå fra alarmberedskab til afspænding og fra tankemylder til at lande i kroppen!

Kroppens Magiske bindevæv og Meridianer

Undervisning er en lørdag eller søndag, fra 11-17, med 4-6 elever på holdet.

Vores kroppe hænger sammen i muskel kæder, som er omgivet af elastisk bindevæv, det vil vi lære at kende og behandle udfra! Vi vil også lære om gode punkter som kan styrke og afbalancere vores meridianbaner!

Pilates øvelser til hverdagens udfordringer

Undervisning er en lørdag eller søndag, fra 11-17, med 4-6 elever på holdet.

De bedste Pilates øvelser til at hjælpe kroppens besværligheder og få os godt igennem hverdagens udfordringer! Pilates forbinder krop og sind gennem fysisk bevægelse! Skøn afslutnings cacao ceremoni med fuld energi boost!

Pris

Hvert modul koster 1400,-

Rabat ved tilmelding til 2 moduler, kr 2600,

Rabat for par eller venner, 2 samtidige tilmeldinger et kursus kr 2600,-

Datos findes løbende, kontakt mig asap hvis du har forslag til datos. Minimum 4 og maximum 6 elever pr kursus.

Hvis du kan samle 4 deltagere,  skræddersyr jeg et program til jer, for 5000,-

Du er tilmeldt ved indbetaling. Tilmelding er bindende. Kontakt mig endelig ved spørgsmål. Kh Ajarose